Krabpalen

Selecteer hier je krabpaal van klein naar middel tot groot. Verder bieden wij ook een selectie aan krabstammen, krabtonnen en krabplanken waarmee alle katten wensen in vervulling gaan.

Krabpalen Er zijn 95 producten

per pagina
Toont 85 - 95 van de 95 items
  • De kleine krabpaal Natural Heaven I met een onbehandelde bodemplaat uit multiplex biedt uw huiskamertijger een comfortabele terugtrekplek in verhoogde positie Voor een hoogwaardig uiterlijk zorgen de natuurkleurige multiplex-platen in combinatie met het cremekleurige gewatteerde knuffelbed.

  • Krabbestendige en stabiele krabpaal met 2 slaaphollen. Geschikt voor grote katten en huishoudens met meerdere katten. Afmetingen: L 60 x B 50 x H 181 cmIncl. speeltjeMet kasteeltrapje

  • De krabpaal Pharos heeft alles wat een kattenhart begeert. Een ronde ligplaat met dik beklede pluche rand nodigt uw kat uit zich op te rollen en gemoedelijk te slapen en te dromen. De plaat is makkelijk afneembaar en daarom eenvoudig en snel te reinigen. Van het uitkijkplatform in de vorm van een poot kan je kat aangenaam zijn rijk overzien.

  • Een roze speeldroom voor kleine katten de krabpaal Flying Bees is een spannende kattenspeelplaats en heeft gelijktijdig sisalvlakken voor de noodzakelijke verzorging van de klauwtjes. Op de met roze pluche bekleede driehoekige bodemplaat bevindt zich een krabstam waar kattenkinderen hun klauwtjes aan kunnen scherpen en zo uw meubels gespaard blijven.

  • Verschillende ligvlaktes op deze krabpaal geven je kat een heerlijke blik over zijn rijk. Het hol biedt een toevluchtsoord of speelplaats. Afmetingen: H 34 x L 52 x B 47, bodemplaat: L 45 x B 45 cm

  • Katten moeten hun nagels kunnen slijpen, zodat deze niet breken of inscheuren. Een krabpaal geeft uw kat de mogelijkheid haar nagels te slijpen zonder dat meubels of tapijten kapot gemaakt worden.

  • Europet Bernina Krabpaal Trend New Jersey 48x48x141 cm Grijs

  • Deze Adori Krabpaal Anja is 40x40x136 cm groot en heeft de kleur beige.

  • Mooi en functioneel de middelhoge krabpaal in wit en natuurkleuren White Flower biedt uw kat een plek om te spelen sluimeren en klauwtjes scherpen. Met zijn bloem-design is hij een decoratief highlight in uw woning. De met natuursisal bekleedde stabiele bodemplaat en de met sisal omwikkelde metalen stammen zijn bestand tegen krab-aanvallen. Afmeting: H...

  • De krabpaal-serie Catharina verdient de toevoeging in de naam net als haar voorganger– ‘De Grote’. Niet eens in de echte hoogte maar in kleur, design en kwaliteit.

  • Kwalitatief hoogwaardige natuurmaterialen en een sjiek design kenmerken de stabiele krabpaal Natural Home III. Gezellige ligmogelijkheden uit warm vlechtwerk nodigen je kat uit om lekker te luieren. Zachte pluche bekleding maken de slaapplaatsjes daarbij bijzonder aangenaam.

Toont 85 - 95 van de 95 items