Catalogus

Middelgrote krabpalen

Hier vind je onze middelgrote krabpalen met een maximale hoogte van 160 cm.

Op zoek naar iets groters? Bekijk dan onze grote krabpalen.

Middelgrote krabpalen Er zijn 27 producten

per pagina
Toont 13 - 24 van de 27 items
  • Voor je kat mag het gerust iets bijzonders zijn. De krabpaal Koninkrijk combineert sjiek design met praktisch gebruik en vervult alle denkbare kattenwensen. Let op: Dit product wordt in verband met het grote formaat of zware gewicht niet met de normale pakketpost verzonden, maar met PostNL Cargo. Hierdoor kan het 3 tot 5 werkdagen duren voordat u het...

  • Krabpaal banana leaf (bladeren) probeert de natuur na te bootsen op een unieke manier. De door de natuur gevormde bladeren worden gevlochten tot dit prachtige kattenmeubel. Het unieke karakter van dit natuurlijke materiaal geeft de banana leaf krabpalen een extra dimensie.

  • De krabpaal Fluffy I biedt je kat een fijne plek om zich terug trekken verdeeld over 3 etages. Een compleet met schapenvacht-pluche bekleedde krabpaal die voor extreem comfort zorgt. Een pluche speelbal aan een rubber touw hangt aan het platform en stimuleert het natuurlijke jachtinstinct en de speeldrang van je kat.

  • Dit robuuste kattenparadijs laat een kattendroom werkelijkheid worden! Extra dikke Sisal stammen met 15 cm doorsnede perfect geschikt voor het slijpen en scherpen van de klauwen van uw kat. Dankzij de lange krabpalen kan uw kat zijn klauwen comfortabel verzorgen. De hoogwaardige krabpaal Natural Paradise L is dankzij de zware grote echt hout-bodemplaten...

  • De krabpaal Natural Heaven II heeft twee ligvlakken en een zacht knuffelbed op de bovenste etage. De natuurkleurige multiplex-platen in combinatie met crèmekleurige, gewatteerde ligkussens zorgen voor een neutrale kleurgeving en een hoogwaardig uiterlijk, dat in ieder interieur past!

  • Iedere kat heeft zijn eigen kleine rijk waar ze kan doen en laten wat ze wil. Bovendien is de dagelijkse verzorging van de klauwtjes bijzonder belangrijk. De krabpaal Ikaros biedt je kat voldoende plaats om te spelen en slapen en sisalstammen om de klauwtjes te scherpen zodat meubels behang en tapijten gespaard blijven.

  • Krabpaal Kattenpoot met bruin kattenpootjes-design biedt uw kat drie ligplekken twee robuuste sisalstammen om te krabben en opwindende speelmogelijkheden! Een bijzonder highlight is het frutselgat in de pluche stam met daarin een pluche muis die absoluut bevrijd moet worden. Een tweede speelmuis hangt aan het bovenste platform en daagt uw kat uit nog meer...

  • De solide krabstammen uit robuust natuur-sisal bieden uw kat veel krabvlak voor het dagelijkse onderhoud van de klauwen! Aan de lange sisalstam kan uw kat tijdens het scherpen van zijn klauwen zich rekken en strekken of op het zachte knuffelbed in de hoogte klimmen om de omgeving in de gaten te houden.

  • De krabpaal Pharos heeft alles wat een kattenhart begeert. Een ronde ligplaat met dik beklede pluche rand nodigt uw kat uit zich op te rollen en gemoedelijk te slapen en te dromen. De plaat is makkelijk afneembaar en daarom eenvoudig en snel te reinigen. Van het uitkijkplatform in de vorm van een poot kan je kat aangenaam zijn rijk overzien.

  • Verschillende ligvlaktes op deze krabpaal geven je kat een heerlijke blik over zijn rijk. Het hol biedt een toevluchtsoord of speelplaats. Afmetingen: H 34 x L 52 x B 47, bodemplaat: L 45 x B 45 cm

  • Katten moeten hun nagels kunnen slijpen, zodat deze niet breken of inscheuren. Een krabpaal geeft uw kat de mogelijkheid haar nagels te slijpen zonder dat meubels of tapijten kapot gemaakt worden.

  • Europet Bernina Krabpaal Trend New Jersey 48x48x141 cm Grijs

Toont 13 - 24 van de 27 items