Catalogus

Grote krabpalen

Hier vind je onze extra grote krabpalen hoger dan 160 cm.

Bekijk ook eens onze plafondkrabpalen.

Grote krabpalen Er zijn 20 producten

per pagina
Toont 13 - 20 van de 20 items
  • Het eiland Maio is het toppunt voor vakantie vrije tijd en ontspanning. Met de grote krabpaal Maio kunt u dit nu ook uw lieveling gunnen In de twee grote hangmatten en het knusse sluimerbed met hoge rand kan uw huiskamertijger heerlijk slapen en dromen van verre eilanden. Het sluimerbed is afneembaar en is daardoor eenvoudig en snel te reinigen.

  • Een paradijs voor klimgrage katten de uiterst stabiele krabpaal La Digue biedt je kat op verschillende etages een rijke keuze aan krab- speel- en slaapmogelijkheden. Aan de robuuste sisalstammen kan je kat uitgebreid haar nagels scherpen en wild klimmen. De zachte hangmat tussen twee platformen kan naar de zijkant of naar voren worden gericht.

  • De krabpaal Oxford II uit onbehandelde multiplex-platen, extra lange sisal-stam Ø 10,5 cm, met 2 huisjes en knuffelbed in ruitjes-design, kussen wasbaar.

  • Stabiele krabpaal met extra zware houten platen uit duurzame bosbouw, stammen Ø 15 cm, grote ligplekken, wasbare bekleding, ideaal voor zware katten. Afmeting: H 175 x L 75 x B 56 cm.

  • Deze uitgebreide, middelgrote krabpaal Peperkoekhuisje geeft je kat veel ruimte om te spelen, slapen, en jagen. Je kat zal dan ook binnen de kortste keren van de krabpaal houden!

  • Adori Krabpaal Xl Menthe Met Ladder 70x49x185 cm in de kleuren beige en oranje. Deze leuke pluche krabpaal van Adori voldoet aan alle eisen. Alle palen zijn voorzien van sisal. alle andere delen zijn voorzien van pluche voor extra comfort. Alle Adori voor uw Kat uit voorraad leverbaar! Maat: 70x49x185 cm

  • Zoek je een krabpaal die stabiel, groot en hoog is? Dan is er de Lucky Bastard Skyline 185 die er echt uitknalt! Bijna alle elementen zijn dubbel nl. 2 ladders, 2 hangmatten, 2 grote slaapruimten en nog veel meer! Het is gevarieerd en rijkelijk ontworpen. Het centrale punt is de horizontale krabplank die de kat kan van alle kanten kan benaderen.

  • Krabbestendige en stabiele krabpaal met 2 slaaphollen. Geschikt voor grote katten en huishoudens met meerdere katten. Afmetingen: L 60 x B 50 x H 181 cmIncl. speeltjeMet kasteeltrapje

Toont 13 - 20 van de 20 items