Katten accessoires Er zijn 82 producten

per pagina
Toont 25 - 36 van de 82 items
  • De autotransportbox Atlas Car Mini L 72 x B 41 x H 51 cm is gemaakt van licht kunststof met handgrepen en is makkelijk in en uit de auto te tillen. De ingang bestaat uit een twee-wegs schuifdeur met veiligheidssluiting. De traliedeuren kunnen naar behoefte verwijderd worden mocht de box tot slaapplek moeten worden omgebouwd.

  • Het bed Hunting van Trixie heeft een bijzonders zachte polyester-overtrek in veloursleren motief. De bodem kan vanwege het nylon zeer makkelijk gereinigd worden. De overtrek kan via een rits eraf gehaald worden en tot 30 gewassen worden.Kleur bruin / beige Kortom het is een lekker bedje waarin honden heerlijk kunnen dromen.

  • Biokats kattenhouders biedt vanaf nu nieuw extrafijn kattenbakzand aan Biokats Micro Fresh Summerbreeze met heerlijk frisse zomergeur. Biokats Micro Fresh is zuinig in gebruik 1 liter Biokats Micro Fresh neemt min. 3 liter vocht op. Daardoor is het nieuwe kattenbakzand van de firma Gimborn zeer economisch in gebruik en onmisbaar voor ieder die graag wil...

  • Het microchip aangestuurde DualScan kattenluik van SureFlap leest de microchip of RFID-halsbandhanger van uw katten bij het verlaten of binnengaan van het huis. Ze is de praktische hulp voor ieder huishouden met meerdere katten waar sommige katten als buitenkatten leven en andere permanent in huis moeten blijven.

  • De grappige speelpaal biedt klauwverzorging en speelplezier in één. Niet alleen voor je kitten maar ook voor volwassen katten geschikt. Hoogwaardige fleece-bekleding en de met natuursisal omwikkelde stam zorgen ervoor dat de speelboom bestand is tegen krabben. Het balletje aan het elastiek en de twee in het onderste gedeelte verstopte ballen nodigen uit...

  • Biokats Diamond Care Fresh kattenbakvulling is een klompend innovatieve natuurklei kattenbakvulling met actiefkool voor een effectieve geurbinding. Dit wordt uit kokosnootbast een weer aangroeiende grondstof gewonnen. Actiefkool is een zeer poreuze koolstof met een enorme binnenste oppervlakte een gram actiefkool levert ong. 1.000 qm oppervlakte op.

  • Rock'n Roll! Het ultimatieve actie-speeltje Zany Cat Ball zorgt voor een uitgelaten stemming in huis. Geel groen en rood knipperend lijkt de paarse kunststof bal op een discolamp die wild over de vloer suist en pirouetten draait. Met een druk op de knop start de lichtshow en begint de pluche staart te draaien. Door de zware bal die aan het uiteinde is...

  • Het Staywell honden- en kattenluik biedt je huisdier de mogelijkheid zelfstandig naar binnen en naar buiten te gaan. Bovendien zorgt de sluiting naar twee kanten voor verschillende mogelijkheden. De weerbestendige kattendeur heeft een zelfsluitend magneetluik en een sluitingsklep aan de binnenkant. Voor massieve of holle deuren panelen of muren.

  • De Trixie rieten reismand is een klassieke rieten mand die als terugtrekplek voor rustuurtjes en als veilige transportbox kan worden gebruikt. Het natuurlijke materiaal werkt absorberend en zorgt voor een warm hol waar uw kat zich op zijn gemak voelt. Eenvoudig de traliedeur openen en in de woonkamer plaatsen en dan is het een heerlijk rustplekje.

  • Het Savic kattentoilet Nestor Jumbo XXL biedt grote katten de ruimte. Het toilet heeft een riante binnenruimte en een groot luik. Om het toilet makkelijk en snel te reinigen kunt de deksel en het transparante luik van het toilet verwijderen. Zo kunt u makkelijk alle hoeken van de toilet bereiken.

  • Swing 11 Tunnel van Ferplast - past in alle deuren: glas, hout, metaal, muren of muggennetten met een dikte tot 55 mm. Afmeting: 31 x 38,2 cm Opening: 21,8 x 25,5 cm

  • Het kattengrit van Tigerino wordt in Canada geproduceerd en staat bekend om het snel klonterende werking! Omdat het grit zeer absorberend is is Tigerino Canada tot wel 4x duurzamer en effectiever dan gebruikelijk kattengrit. De korrels zijn vrij erg klein maar zorgen voor weinig stof onder 1%. Hierdoor blijft uw huis schoon en fris!

Toont 25 - 36 van de 82 items