Apotheek

In onze dierenapotheek vind je een ruime selectie aan dieetvoer, speciaalvoer, verzorgingsproducten en voedingssupplementen voor je kat. 

Apotheek Er zijn 68 producten

per pagina
Toont 13 - 24 van de 68 items
  • Met dit professionele scheerapparaat van Oster kun je de vacht van je viervoeter snel en gemakkelijk scheren het innovatieve model ondersteunt je met 3 snelheden en is daarbij bijzonder stil comfortabel en licht. Het slanke design ligt dankzij de ergonomische vorm goed in de hand en de rubberen manteling geeft een vaste grip.

  • Hill´s Prescription Diet Feline y/d is dieetvoer voor katten met schildklierproblemen, verminderd jodiumgehalte, gericht aandeel fosfor en natrium, bijzonder lekker. Beschikbaar in: 6 x 156g 12 x 156g 24 x 156g

  • Kattovit Gastro Natvoer wordt als Dieet speciaal voor katten met Maag- en Darmproblemen ontwikkelt. Dit kan zich bijvoorbeeld uitdrukken in Braken Indigestie Diarree of Constipatie. Daardoor komt het vaak tot een tekort aan vocht en gewichtsverlies. Dit voer bevat zeer licht verteerbare Proteinebronnen die de stoelgang niet onnodig belasten maar daarnaast...

  • Specific Cat FCD Crystal Prevention is een compleet dieetvoer ter vermindering van recidiverende struvietstenen bij katten.

  • Gefermenteerde vezels zoals bietenpulp en FOS bevorderen de gezonde darmmotoriek. Daarnaast worden ze door de microflora in de darmen opgegeten en bevorderen op deze wijze de gezondheid van de darmflora. Het lokale immuunsysteem van de darmen (IgA) kan worden ondersteund door mannan-oligosacchariden (MOS) dat helpt pathogene bacteriën te neutraliseren...

  • Een succesvol dieet betekent dat alleen vetmassa wordt verminderd en de spiermassa in tact blijft. De smakelijkheid van het voer voorkomt overmatig gewichtsverlies en het ontstaan van leververvetting en garandeert succesvol volhouden van het programma. Indicaties ? Overgewichtige katten die gewicht moeten verliezen ? Ziektes die een zeer beperkte...

  • Royal Canin Indoor 27 kattenvoer ideaal wanneer uw kat vooral binnenshuis leeft, bevat minder calorieën voor een gezond gewicht, verminderd haarballen en draagt bij aan een gezonde darmflora.

  • Vlooienhalsband met aanhoudende, bestrijdende werking tegen teken en een dodelijk effect op vlooien bij katten. Halsband: 38 cm Alleen beschikbaar in Nederland.

  • Veel katten neigen tot overgewicht. De oorzaak is vaak is een veranderde stofwisseling door sterilisatie of castratie. De stofwisseling wordt trager maar gelijktijdig stijgt de eetlust. Maar ook een overmatige energietoevoer bij te weinig beweging leidt tot overgewicht.

  • Kattovit Gastro droogvoer is een speciaal ontworpen voer voor katten die lijden aan problemen met het maagdarmkanaal. Het gevolg van dergelijke ziekten zijn bijvoorbeeld braken diarree of constipatie. Vaak leidt dit tot gewichtsverlies en dehydratatie. Dit is de reden waarom dit voer konijnenvlees bevat een belangrijke bron van eiwitten.

  • Specific Cat FND Neutered Young is een uitgebalanceerd aangepast kattenvoer voor jonge gecastreerde katten in de groei ( tot de leeftijd van 1 jaar). Veel kattenbezitters laten hun kat castreren om ongewenste zwangerschap en bepaald gedrag te vermijden. Nadeel Katten hebben na castratie een tenminste drievoudig verhoogt risico op overgewicht en blaasgruis.

  • Een chronische nierziekte bij katten gaat vaak samen met anorexia. Bij katten met dit ziektebeeld dient te worden omgesteld op een speciaal dieet met een hoge acceptatie. Wanneer nierziekten niet worden behandeld kan dit tot daaruit volgende ziekten en o.a. urinevergiftiging leiden. Wordt dit ziektebeeld voorafgegaan door urinewegstenen dan is dit voer...

Toont 13 - 24 van de 68 items