• katten krabpalen

  KATTEN
  KRABPALEN

  Bekijk direct onze collectie van goedkoop tot exclusief!

 • katten speelgoed

  Katten speelgoed

  Bekijk snel onze nieuwe speeltjes

 • Maine Coon - de zachte reus. Met haar indrukwekkend voorkomen de goedgevormde spieren en haar dichte zijdezachte vacht geeft de Main Coon op het eerste gezicht blijk van buitengewone kracht en energie. Deze grootste van alle raskatten die schijnt te zingen als ze miauwt is met geen andere kat te vergelijken. En geen andere kat houdt zoveel van water als zij.

 • Voor je kat mag het gerust iets bijzonders zijn. De krabpaal Koninkrijk combineert sjiek design met praktisch gebruik en vervult alle denkbare kattenwensen. Let op: Dit product wordt in verband met het grote formaat of zware gewicht niet met de normale pakketpost verzonden, maar met PostNL Cargo. Hierdoor kan het 3 tot 5 werkdagen duren voordat u het...

 • De krabpaal Natural Home IV biedt bijzonder veel verschillende terugtrekmogelijkheden zodat iedere kat haar lievelingsplekje kan vinden. De krabpaal uit kwalitatief hoogwaardige natuurmaterialen is ideaal geschikt voor grote kattenfamilies en zorgt voor veel afwisseling in ieder kattenleven. Het luxueus verwerkte waterhyacint maakt van de krabpaal Natural...

 • Pro Plan Delicaat is het delicate kattenvoer voor zeer kieskeurige katten met een gevoelige huid of spijsvertering. Pro Plan Delicaat Kattenvoeding bevat lekkere kalkoen als enige proteinebron en het bevat geen graanbestanddelen. Volwassen katten zijn in de bloei van hun leven en stellen speciale eisen aan hun voeding. Pro Plan Adult Kattenvoer is...

 • Cat & Clean 15 kg kattenbakvulling is hoogwaardig klompjesvormend grind met babypoedergeur en silicaat welke zeer zuinig in gebruik is. Door het grote absorptievermogen worden binnen seconden vaste en vlakke klompen gevormd die makkelijk en snel te verwijderen zijn. Daardoor hoeft het kattengrind niet compleet worden vervangen.

 • Het FroliCat Bolt laserspeelgoed is een interactief kattenspeelgoed dat u en uw kat urenlang spelplezier garandeert. Men kan Bolt in de handen vasthouden maar ook op een gladde ondergrond plaatsen en kijken naar het loeren springen en jagen van de kat bij het spelen met dit speelgoed.

 • Cat Chow Adult Special Care Sterilised is speciaal ontwikkeld voor gecastreerde katten aangezien die behoeften van gecastreerde en gesteriliseerde katten verandert.

 • Om een kat passend in zijn behoeftes te voorzien moet er rekening worden gehouden met factoren zoals leeftijd activiteiten fysiologie en het ras. Royal Canin speelt in op de speciale voedingsbehoeftes en biedt een uitgebalanceerde voeding voor oudere katten vanaf 12 jaar die op de hoogste kwaliteit van Royal Canin is gebaseerd.

 • Snelle verzending

  Bestel vandaag en je hebt in de meeste gevallen je bestelling morgen al in huis!

 • Ruime keuze

  Meer dan 100 krabpalen van goedkoop tot duur staan tot je beschikking

 • Veilig betalen

  Bestel online en betaal eenvoudig met iDeal, Creditcard of PayPal

Katten krabpaal online shop

Het paradijs voor je kat

Hier vind je krabpalen van groot tot klein plus een ruime selectie aan krabtonnen en krabmatten. Daarnaast bieden wij een ruime collectie aan droog- en natvoer, maar ook lekkere snacks. Zo ontbreekt het je kat aan niets!

Een krabpaal is voor een katten een belangrijk stuk speelgoed. Hiermee kunnen ze hun nagels scherpen en op lengte houden. Daarnaast is een krabpaal is een mooie plek voor je kat om zich terug te trekken of te genieten van het uitzicht op één van de platformen. Je kat kan gezellig met de krabpaal spelen en laat daardoor andere meubels met rust. Heb je een kitten, begin dan met een kleine krabpaal zodat deze er voorzichtig aan kan wennen.