• katten krabpalen

  KATTEN
  KRABPALEN

  Bekijk direct onze collectie van goedkoop tot exclusief!

 • Dit unieke Vesper meubel voor je kat is gemaakt van gebogen populierenhout en heeft daardoor een prachtige uitstraling. De lichte houttinten passen in vrijwel ieder interieur. De verhoogde slaapplaats is tevens een uitkijkpunt voor je kat waar hij zich veilig en beschut zal voelen. Ook kan je kat aan dit meubel zijn nagels scherpen door de toevoeging van...

 • 3 Beoordeling(en)

  Royal Canin Fit is afgestemd op katten die af en toe naar buiten gaan om te spelen maar veelal in huis blijven.

 • Royal Canin Indoor 27 kattenvoer ideaal wanneer uw kat vooral binnenshuis leeft, bevat minder calorieën voor een gezond gewicht, verminderd haarballen en draagt bij aan een gezonde darmflora.

 • 2 Beoordeling(en)

  Een deel van alle katten heeft last van een sensibele vertering. Een gevolg hiervan is een zachte ontlasting. Deze katten kunnen daarom het beste worden gevoerd met een voer bestaande uit zeer makkelijk verteerbare bestanddelen aangezien dit tot de beste verwerking van de voedingsstoffen leidt.

 • Snelle verzending

  Bestel vandaag en je hebt in de meeste gevallen je bestelling morgen al in huis!

 • Ruime keuze

  Meer dan 100 krabpalen van goedkoop tot duur staan tot je beschikking

 • Veilig betalen

  Bestel online en betaal eenvoudig met iDeal, Creditcard of PayPal

Katten krabpaal online shop

Het paradijs voor je kat

Hier vind je krabpalen van groot tot klein plus een ruime selectie aan krabtonnen en krabmatten. Daarnaast bieden wij een ruime collectie aan droog- en natvoer, maar ook lekkere snacks. Zo ontbreekt het je kat aan niets!

Een krabpaal is voor een katten een belangrijk stuk speelgoed. Hiermee kunnen ze hun nagels scherpen en op lengte houden. Daarnaast is een krabpaal is een mooie plek voor je kat om zich terug te trekken of te genieten van het uitzicht op één van de platformen. Je kat kan gezellig met de krabpaal spelen en laat daardoor andere meubels met rust. Heb je een kitten, begin dan met een kleine krabpaal zodat deze er voorzichtig aan kan wennen.

Blog

50 tips voor katten - deel 1 01/11/2017

50 tips voor katten - deel 1

Met deze 50 tips voor katten kun jij als baasje optimaal genieten van je kat.

Lees meer
Royal Canin Fit 32 10/21/2016

Royal Canin Fit 32

Fit 32 is een van de topsellers van Royal Canin. Met meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van kattenvoer bekijken we wat er in dit product zit dat het tot een succes maakt.

Lees meer
Kattenrassen 10/21/2016

Kattenrassen

Een top 5 van de meest populaire kattenrassen en antwoord op vragen als. Is de Maine Coon echt een waakkat en hoe groot kan een ragdoll eigenlijk worden?

Lees meer
Welke kat past bij mij 10/13/2016

Welke kat past bij mij

Weet jij welke kat goed bij je past? Bekijk hier die tips om uit te vinden wat goed bij jou wensen aansluit.

Lees meer