Krabpalen

Selecteer hier je krabpaal van klein naar middel tot groot. Verder bieden wij ook een selectie aan krabstammen, krabtonnen en krabplanken waarmee alle katten wensen in vervulling gaan.

Krabpalen Er zijn 95 producten

per pagina
  • De krabpaal Nina van Adori is door de sisal paal gewild bij je kat omdat hij in zijn behoefte van krabben kan voorzien. De Adori krabpaal op voet is met zijn lengte van 75cm ook te gebruiken door grote katten. Bovenop de paal zijn ook een aantal muisjes bevestigd waardoor je kat wordt gestimuleerd wordt tot spelen en zich minder snel zal vervelen.

  • De plaatsbesparende krabpaal Bloem met zijn mooie bloemdesign en het pastelkleurige bloemdessin is een blikvanger in ieder kattenhuishouden! Het kattenhol in de vorm van een bloempot zorgt voor een stevige stand van de smalle krabpaal. Door de conische vorm heeft het een groter dak en biedt zo meer stavlakte voor uw kat bij het scherpen van zijn klauwtjes...

  • De trendy krabpaal Wilde Panter is uitgevoerd in het design van een zwarte kat. Elegant zwart gecombineerd met gestippelde ligvlakken past de krabpaal in ieder interieur en neemt weinig plaats in beslag. Het trapeziumvormig huisje zorgt door de bijzondere vorm voor stabiliteit en biedt ook voor grote katten voldoende plaats.

  • De krabpaal Maqueda heeft afwisselende speelmogelijkheden met langhaar-pluche. H 192 x L 61 x B 51 cm

  • Beschikbaar in meerdere formaten: 50x50x120 cm 50x50x150 cm 50x50x180 cm 50x50x50 cm 50x50x90 cm

  • Adori Kattenmeubel Lotte in beige wit Maat: 40x40x72 cm

  • Iedere kat heeft zijn eigen kleine rijk waar ze kan doen en laten wat ze wil. Bovendien is de dagelijkse verzorging van de klauwtjes bijzonder belangrijk. De krabpaal Ikaros biedt je kat voldoende plaats om te spelen en slapen en sisalstammen om de klauwtjes te scherpen zodat meubels behang en tapijten gespaard blijven.

  • De grappige speelpaal biedt klauwverzorging en speelplezier in één. Niet alleen voor je kitten maar ook voor volwassen katten geschikt. Hoogwaardige fleece-bekleding en de met natuursisal omwikkelde stam zorgen ervoor dat de speelboom bestand is tegen krabben. Het balletje aan het elastiek en de twee in het onderste gedeelte verstopte ballen nodigen uit...

  • De witte robuuste en stabiele krabpaal White Tiger XXL is ideaal voor huishoudens met meerdere katten en biedt ook grote en zware rassen genoeg keuze om te klimmen spelen krabben en slapen! Met extra grote bedden voldoet de krabpaal ook aan de nodige rustpauzes! Let op: bestaat uit 2 pakketten.

  • Het buitengewone uiterlijk van de krabpaal Burned Wood wordt door de combinatie van hoogwaardige natuurmaterialen en de buitengewone verdedeling van het oppervlak bereikt. Ieder stuk uniek! De bodemplaat gemaakt uit met elkaar verbonden volledig houten lijsten vormt de basis van dit rustikale en tegelijk moderne kattenmeubel.

  • Een met sisal bedekte krabton met drie pluche ronde openingen. De binnenzijde van de krabton is bedekt met pluche en in het midden hangt een speelmuis. Daarnaast is ook de boven en onderzijde van de krabton bedekt met pluche. Ø35x70 cm

  • De extravagante krabpaal in trendy luipaard-design past bij iedere woonstijl en is een blikvanger in ieder interieur! De krabpaal neemt weinig plaats in. Ze is voor uw kat een comfortabele zacht gestoffeerde ligplek met stabiele rand. Op de verhoogde slaapplaats kan uw kat heerlijk doezelen en de omgeving bekijken. Een belletje in de speelbal wekt de...