Eukanuba Er zijn 6 producten

Toont 1 - 6 van de 6 items
  • 100% volwaardig en gebalanceerd droogvoer voor katten die neigen naar overgewicht vanaf 1 jaar, voor gewichtsvermindering, gereduceerd vetgehalte met L-Carnitine, met veel kip, bevordert de stoelgang.

  • Eukanuba Hairball Control Adult is een perfect afgestemd voor 100% compleet droogvoer voor katten ouder dan 1 jaar. Vooral bij de vachtwissel neigen katten die veel in huis leven tot de vorming van haarballen omdat de ingeslikte haren niet door de spijsvertering kunnen worden verwerkt.

  • 100% Holistisch en gebalanceerd compleetvoer voor katten vanaf 1 jaar met gevoelige spijsvertering, licht verteerbare ingrediënten zoals Lam & Rijst, met FOS en speciale voedingsvezels.

  • Eukanuba Healthy Start Kitten biedt een ideaal afgestemde en voor 100% gebalanceerde voeding voor opgroeiende katten. In samenwerking met dierenartsen ontwikkelt dekt deze kattenvoeding alle benodigde voedingsstoffen die een kat van 1 - 12 maanden in de groei nodig heeft. Zodat uw kleine kat zich goed kan ontwikkelen zijn ingredienten van hoge kwaliteit...

  • 100% volledig en gebalanceerde voeding voor katten ouder dan 1 jaar, 91% dierlijk eiwit, met veel kip & kalkoen, ondersteunt de spijsvertering, urinewegen, vitaliteit en de huid en vacht van je kat.

  • Compleet kattenvoer dat afgestemd is op de behoefte van katten ouder dan 7 jaar - 91% dierlijk eiwit, veel kip & kalkoen - bevordert de spijsvertering, urinewegen en een gezonde huid en vacht.

Toont 1 - 6 van de 6 items