Aanbevolen merken Er zijn 126 producten

per pagina
Toont 1 - 12 van de 126 items
 • Pro Plan Delicaat Kattenvoer van Purina, voor katten met een gevoelige huid, gevoelige vertering en voor kieskeurige katten, ondersteunt huid en vacht, spijsvertering, urineweg- en immuunsysteem.

 • Iams Cat Proactive Health Adult compleetvoer voor volgroeide katten vanaf 1 jaar. Met lekkere smaak en zeer gezond, met groot aandeel kip & lam. Omega-3- en -6-vetzuren ondersteunen huid en vacht.

 • Whiskas Junior met kip droogvoer is speciaal voor de behoeften en voorkeuren van opgroeiende kitten tot aan het einde van de twaalfde levensmaand evenals voor zwangere en zogende katten ontwikkeld. Vooral tijdens de groei is het belangrijk de weg voor een lang en gezond kattenleven voor te bereiden. Tijdens de ontwikkelingsfase hebben katten een verhoogde...

 • Wanneer je kat een slechte adem heeft is Hills Feline Oral Care Adult het juiste kattenvoer. Dankzij Hills unieke speciaal samengestelde voerbrokjes reinigt Oral Care de tanden van je kat en verwijdert plak en tandsteen met iedere hap. Bovendien verfrist Hills Feline Oral Care Adult de adem van en biedt gelijktijdig een volledig en evenwichtige voeding.

 • Sanabelle Urinary is ontwikkeld voor alle volwassen katten die last hebben van gevoeligheden met betrekking tot de urinewegen. Het voer heeft een gereduceerd aandeel aan eiwitten en mineralen. Hierdoor ontstaat er een vermindering van de urine-afbouwproducten waardoor de nieren en de urinewegen kunnen worden ontlast. Door de handgeselecteerde ingredienten...

 • Royal Canin Maine Coon kattenvoer met speciale receptuur voor een harmonische groei met belangrijke voedingsstoffen voor optimaal gezonde gewrichten en antioxidanten voor een sterk immuunsysteem.

 • Purina ONE Indoor Formula kattenvoer met kalkoen. Speciaal aan de bijzondere behoeften van uitgegroeide katten aangepast die voornamelijk in huis leven. Katten die voornamelijk in huis leven verzorgen zich vaker en krijgen zo meer haren in hun spijsverteringssysteem binnen. Dit kan tot haarbalvorming leiden. Ook zijn zij vaak minder actief en hebben...

 • Smilla Finest Healthy Nutrition Light is innovatief en hoogwaardig droog compleetvoer die op de behoeften van je kat met overgewicht of weinig beweging (bijv. indoor-katten of gecastreerde katten) is afgestemd.

 • Iams Light Proactive Health met veel Kip is compleet en evenwichtig kattenvoer voor volwassen katten met neiging tot overgewicht. Als uw kat of kater is gecastreerd als het activiteitsniveau lager is of als uw kat met veel snacks wordt gevoerd dan heeft ze al snel een paar pondjes teveel.

 • Orijen Regionaal Rood (Regional Red) kattenvoer is in Alberta (Canada) uit verse Canadese ingrediënten geproduceerd. Orijen volgt hierbij een nieuw concept in de huisdiervoeding biologisch juist kattendroogvoer. Een biologisch correcte kattenvoeding is op de oorspronkelijke voeding van je kat afgestemd en houdt tegelijkertijd rekening met de veranderde...

 • 100% volwaardig en gebalanceerd droogvoer voor katten die neigen naar overgewicht vanaf 1 jaar, voor gewichtsvermindering, gereduceerd vetgehalte met L-Carnitine, met veel kip, bevordert de stoelgang.

 • Sanabelle Dental kattenvoer is bijzonder geschikt voor volgroeide katten met problemen op het gebied van de mondhygiëne. De speciale afmeting en de oppervlaktestructuur van de brokken sporen je kat aan de brokjes fijn te kauwen en bevorderen zo de reinigende werking aan de tandoppervlakte.

Toont 1 - 12 van de 126 items