Apotheek

In onze dierenapotheek vind je een ruime selectie aan dieetvoer, speciaalvoer, verzorgingsproducten en voedingssupplementen voor je kat. 

Apotheek Er zijn 68 producten

per pagina
Toont 1 - 12 van de 68 items
 • De allrounder - professioneel krachtig en daarbij stil de professionele tondeuse max50 is het krachtigste model van de firma Moser. Hij is speciaal voor het compleet scheren katten (en kleine honden) ontwikkeld. Ook warrige vacht scheert de tondeuse moeiteloos en is daarbij zeer stil. Door de ergonomische vorm met antislip handgreep is de tondeuse...

 • Inhoud: 1,4 kg. De voornaamste taak van de nieren is om op natuurlijke wijze het lichaam te ontgiften. Bij een nier-insufficientie (nierzwakte) is dit, afhankelijk van de schade, nog maar beperkt mogelijk. Stofwisselingsproducten hopen zich in het bloed op en belasten het organisme. Een aangepaste voeding helpt de nieren schoonmaken en schadelijke...

 • Royal Canin Indoor Long Hair kattenvoer voor katten met lang haar, die alleen maar binnen leven, voor een stralend glanzende vacht, minder haarballen en ter vermindering van geur van de ontlasting.

 • Overgewicht kan moeilijkheden bij uw kat veroorzaken zijn mobiliteit beperken en de levensverwachting verminderen. Net als bij mensen is gewichtstoename over het algemeen terug te voeren op een overmatige bijdrage van vette calorieën in combinatie met verminderde beweging.

 • Droogvoer voor katten met nierziekten zoals nierinsufficiëntie, gereduceerd eiwit- & fosforgehalte voor ontlasting van de nieren, graanvrij, hoogwaardig eiwit, met zalmolie en Yucca schidigera.

 • Dit smakelijke voer probeert katten met diabetes en weinig tot geen eetlust te verleiden te eten. Het gereduceerde zetmeelaandeel van de receptuur stabiliseert de bloedsuikerspiegel en vermindert daardoor de noodzakelijke insulinedosis.

 • Katten met chronische nierinsufficientie hebben een zeer sterk verminderde eetlust. Speciaalvoeding moet het tekort aan bepaalde elementen via de nieren compenseren de toevoer aan schadelijke elementen tegengaan en het verslechteren van de nierbeschadiging beperken. Indicaties ? Kat met chronische niereninsufficientie ? Kat met chronische...

 • Reinigt en verzorgt de oren voorzichtig en mild. De orenverzorging werkt zelfreinigend en desodorerend. Een regelmatig gebruik biedt een zekere bescherming tegen vuile oren en de gevolgen zoals jeuk. Inhoudsstoffen Methylenum Caer. Aeth. olie Glycerinum Isopropanol Aqua purif.

 • Frontline Combo Spot-On Kat - de complete bescherming van uw kat tegen vlooien en teken. Uitsluitend in Nederland leverbaar.

 • Potenverzorgingscrème met bijenwas, beschermt de poten tegen scheurtjes tijdens lang wandelen op ruwe bodems en in de winter bij ijs, zout etc.

 • Nierziekten komen bij katten vaak voor en vooral oudere katten zijn daarvan betroffen. De oorzaken zijn divers en in het beginstadium is niet direct een duidelijke diagnose vast te stellen. In ieder geval dient permanent op een speciale dieetvoeding te worden omgesteld om de nieren niet verder te beschadigen. Gebrek aan eetlust gaat vaak samen met...

 • Veel katten hebben problemen met het spijsverteringskanaal een van de gevoeligste organen van een kat. Chronische diarree en braken zijn de meest voorkomende symptomen van maag-darm-ziekten. Een permanente voeromstelling is daarom vaak onontkoombaar. Royal Canin intestinal moderate calorie - veterinary diet is geschikt voor permanent voeren voor katten...

Toont 1 - 12 van de 68 items