Royal Canin Er zijn 64 producten

per pagina
Toont 13 - 24 van de 64 items
  • Royal Canin hepatic feline is dieet droogvoer voor katten voor de ondersteuning van de behandeling van leverziekten koperstapelingsziekte of hepatische encephalopathie. Bij een leverziekte is de omstelling op speciaalvoer onontkoombaar. Bij dit voer werd het energiegehalte verhoogd wat kan helpen de maag door kleinere voerhoeveelheden te ontlasten.

  • Royal Canin senior consult stage 2 is dieet-compleetvoer voor oudere katten vanaf 7 jaar, bevordert de nierfunctie, beweeglijkheid van de gewrichten & de algemene vitaliteit, gematigd energiegehalte.

  • Royal Canin Noorse boskat is een gebalanceerd compleet voer specifiek ontwikkeld voor de Noorse boskat. Deze leuke katten zijn makkelijk in de omgang en hebben een plezierige persoonlijkheid. Het zijn heerlijke huisdieren en hebben een actieve aard. Ze houden van jagen klimmen en rondlopen. Ze hebben een prachtige vacht die dagelijkse verzorging nodig heeft.

  • Voor de sterilisatie/castratie is de stofwisseling van de kat op voeding met een vrijwel constant energiegehalte ingesteld. De kat eet zoveel tot haar energiebehoefte is gedekt. Na de sterilisatie/castratie valt dit natuurlijke regelingsproces weg - de kat eet meer als ze nodig heeft wat snel tot overgewicht leidt. Oudere katten hebben bovendien...

  • De Siamese kat - gracieus en temperamentvol. Een lang gerekt slank atletisch en welgevormd lijf. Met haar fiere lichaamshouding en haar hoog geheven kopje trekt de Siamese kat alle blikken naar zich toe. Een waarlijk elegante verschijning! Haar korte zijdeachtige vacht is gekenmerkt door de 'Points' de donkere kleur van de vacht in de buurt van de ledematen.

  • Vooral oudere katten lijden vaak aan nierziekten. De oorzaken zijn divers en in het beginstadium is niet direct een duidelijke diagnose vast te stellen. In ieder geval dient permanent op een speciale dieetvoeding te worden omgesteld om de nieren niet verder te beschadigen. Katten met nierziekten hebben vaak weinig eetlust waardoor het gevaar bestaat dat...

  • Niets is bekoorlijker dan een kat met een vacht die vitaliteit uitstraalt. De huid en de vacht van je kat worden voortdurend vernieuwd om soepel en glanzend te blijven. Hiervoor wordt een groot gedeelte van de proteïnen uit de voeding gebruikt. Vooral proteïnen met veel aminozuren zijn voor de vorming van keratine nodig. 

  • Royal Canin adult vet care nutrition is dieet-droogvoer voor volwassen en niet gecastreerde katten vanaf twaalf maanden met verhoogde activiteit. Het stimuleert de spijsvertering & gezonde urinewegen.

  • Gefermenteerde vezels zoals bietenpulp en FOS bevorderen de gezonde darmmotoriek. Daarnaast worden ze door de microflora in de darmen opgegeten en bevorderen op deze wijze de gezondheid van de darmflora. Het lokale immuunsysteem van de darmen (IgA) kan worden ondersteund door mannan-oligosacchariden (MOS) dat helpt pathogene bacteriën te neutraliseren...

  • De Maine Coon met zijn zijdezachte vacht en indrukwekkende spieren heeft de juiste voeding nodig. Maine Coon Adult is droogvoer dat speciaal is afgestemd op je kat vanaf 15 maanden.

  • Voor de castratie is de stofwisseling van de kat op voeding met bijna constant energiegehalte ingesteld. De kat eet slechts zoveel tot haar energiebehoefte is gedekt. Na de castratie valt dit natuurlijke regulatieproces weg - de kat eet meer als zij nodig heeft wat snel tot overgewicht leidt.

  • Royal Canin Veterinary Diet Calm werd speciaal ontwikkeld voor katten in stress-situaties. Calm kan worden gebruikt om katten te helpen met stress-situaties om te gaan kan bijdragen stress gerelateerde spijsverteringsproblemen tegen te gaan huid- en urinewegproblemen als ondersteuning bij gedragstherapie als gevolg van angstsituaties.

Toont 13 - 24 van de 64 items