Krabpalen

Selecteer hier je krabpaal van klein naar middel tot groot. Verder bieden wij ook een selectie aan krabstammen, krabtonnen en krabplanken waarmee alle katten wensen in vervulling gaan.

Krabpalen Er zijn 95 producten

per pagina
Toont 73 - 84 van de 95 items
  • De krabpaal Fluffy I biedt je kat een fijne plek om zich terug trekken verdeeld over 3 etages. Een compleet met schapenvacht-pluche bekleedde krabpaal die voor extreem comfort zorgt. Een pluche speelbal aan een rubber touw hangt aan het platform en stimuleert het natuurlijke jachtinstinct en de speeldrang van je kat.

  • Adori Krabpaal Op Voet Yven 40x40x64 cm Wit Bruin

  • Dit robuuste kattenparadijs laat een kattendroom werkelijkheid worden! Extra dikke Sisal stammen met 15 cm doorsnede perfect geschikt voor het slijpen en scherpen van de klauwen van uw kat. Dankzij de lange krabpalen kan uw kat zijn klauwen comfortabel verzorgen. De hoogwaardige krabpaal Natural Paradise L is dankzij de zware grote echt hout-bodemplaten...

  • Stabiele krabpaal met extra zware houten platen uit duurzame bosbouw, stammen Ø 15 cm, grote ligplekken, wasbare bekleding, ideaal voor zware katten. Afmeting: H 175 x L 75 x B 56 cm.

  • Adori Krabmeubel Carina 45x45x92 cm Beige direct online bestellen. Maat: 45x45x92 cm

  • De krabpaal Natural Heaven II heeft twee ligvlakken en een zacht knuffelbed op de bovenste etage. De natuurkleurige multiplex-platen in combinatie met crèmekleurige, gewatteerde ligkussens zorgen voor een neutrale kleurgeving en een hoogwaardig uiterlijk, dat in ieder interieur past!

  • Deze uitgebreide, middelgrote krabpaal Peperkoekhuisje geeft je kat veel ruimte om te spelen, slapen, en jagen. Je kat zal dan ook binnen de kortste keren van de krabpaal houden!

  • Adori Krabpaal Xl Menthe Met Ladder 70x49x185 cm in de kleuren beige en oranje. Deze leuke pluche krabpaal van Adori voldoet aan alle eisen. Alle palen zijn voorzien van sisal. alle andere delen zijn voorzien van pluche voor extra comfort. Alle Adori voor uw Kat uit voorraad leverbaar! Maat: 70x49x185 cm

  • Dit unieke Vesper meubel voor je kat is gemaakt van gebogen populierenhout en heeft daardoor een prachtige uitstraling. De lichte houttinten passen in vrijwel ieder interieur. De verhoogde slaapplaats is tevens een uitkijkpunt voor je kat waar hij zich veilig en beschut zal voelen. Ook kan je kat aan dit meubel zijn nagels scherpen door de toevoeging van...

  • Sierlijk vormgegeven kleine krabpaal met verhoogde peervormige rustplaats. De rustplaats is uit zeer robuust gevlochten waterhyacintblad vervaardigd. Ter vergroting van het speelplezier is onder de rustplaats een tweetal speelbolletjes aan elastiek bevestigd. Maat: 45x45x73 cm

  • Zoek je een krabpaal die stabiel, groot en hoog is? Dan is er de Lucky Bastard Skyline 185 die er echt uitknalt! Bijna alle elementen zijn dubbel nl. 2 ladders, 2 hangmatten, 2 grote slaapruimten en nog veel meer! Het is gevarieerd en rijkelijk ontworpen. Het centrale punt is de horizontale krabplank die de kat kan van alle kanten kan benaderen.

  • De solide krabstammen uit robuust natuur-sisal bieden uw kat veel krabvlak voor het dagelijkse onderhoud van de klauwen! Aan de lange sisalstam kan uw kat tijdens het scherpen van zijn klauwen zich rekken en strekken of op het zachte knuffelbed in de hoogte klimmen om de omgeving in de gaten te houden.

Toont 73 - 84 van de 95 items