Krabpaal positioneren

Datum: 10-02-2017 00:00:00
Categorie: Katten nieuws

Wanneer je eenmaal je gewenste krabpaal hebt gekocht komt al snel de volgende vraag. Waar kan de krabpaal het beste staan?

De kat is een erg nieuwschierig dier en blijft zo nu en dan graag in de omgeving van zijn of haar baasje hangen. Het is daarom belangrijk om een krabpaal zo in je woning te plaatsen dat de kat een overzicht over alles heeft. Zo kan deze alles goed in de gaten houden.

Indien je de krabpaal bij het raam wilt plaatsen, houd er dan rekening mee dat het voor je kat niet mogelijk is om, via de krapbaal, door het raam naar buiten te klimmen. Indien dit een enige plek is waar de krabpaal kan staan, overweeg dan om een kattennet aan te schaffen.

Het is natuurlijk altijd de vraag hoeveel ruimte je in je woning beschikbaar hebt. Mocht je ruimte hebben om de krabpaal in de woonkamer te plaatsen, dan geniet dit de voorkeur. Hierbij moet je er rekening mee houden dat de krabpaal genoeg ruimte krijgt. Anders bestaat er namelijk de kans dat je kat geen interesse toont aangezien de paal in een hoekje is weggestopt. Om de krabpaal zo goed mogelijk op je interieur aan te passen vind je in onze shop een ruime keuze aan krabpalen. Zo valt er altijd iets te vinden dat bij jou en je kat past. Mocht je geen ruimte hebben voor een krabpaal. Dan kun je natuurlijk ook eens kijken naar een leuke krabmat of een krabton.